• 1403/06/25 - 02:21
  • تعداد بازدید خبر : 53

برگزاری جلسه هم اندیشی رفع چالش های موجود در دانشکده دندانپزشکی

جلسه هم اندیشی با محوریت بررسی نیازمندی ها و رفع چالش های آموزشی موجود در دانشکده دندانپزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه و مسئولین دانشکده دندانپزشکی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، جلسه هم اندیشی در خصوص بررسی نیازمندی ها و رفع چالش های موجود در دانشکده دندانپزشکی با حضور معاون آموزشی دانشگاه، مدیر آموزش، مدیر امور هیئت علمی، رییس دانشکده دندانپزشکی و معاون آموزشی دانشکده دندانپزشکی در سال شهید منصف برگزار گردید.

در این جلسه مسئولین دانشکده دندانپزشکی به بیان مشکلات موجود در دانشکده از جمله وضعیت اعضای هیئت علمی و امکانات تسهیلاتی رفاهی پرداختند.

معاون آموزشی دانشگاه ضمن تایید مطالب مطرح شده در جلسه، اظهار داشت که میتوان با همکاری یکدیگر گامی موثر در رفع موانع و مشکلات موجود برداشته و تصمیمات سازنده ای در این راستا اخذ گردد.

• گروه خبری : اخبار معاونت آموزشی,اخبار امور هیئت علمی,اخبار اختصاصی
یاسمن  حسین زاده