برگزاری جشنواره غذای سالم در معاونت آموزشی دانشگاه
به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم در معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان صبح روز سه شنبه 24 مهر ماه، جشنواره غذای سالم به مناسبت روز جهانی غذا با حضور جناب آقای دکترفیروز سرودی- معاون محترم غذا و دارو دانشگاه، جناب آقای دکتر افشین شفقی- معاون آموزشی دانشگاه، هیات داوران از معاونت بهداشتی و غذا ودارو دانشگاه و جمعی از مدیران و همکاران این معاونت راس ساعت 10 صبح در سالن کارگاه شهید دکتر منصف برگزار گردید.
در این جشنواره به اهمیت انتخاب غذاهای سالم با معیارهایی همچون استفاده از مواد غذایی سالم و متنوع، روش پخت صحیح ، طعم مطلوب پرداخته شد.
همچنین داوران پس از بررسی کیفیت غذا و اعلام نفرات برتر از همکارانی که در تهیه و تدارک غذا همکاری نمودند، تقدیر و تشکر و در پایان به نفرات برتر جوایزی اهدا گردید.
نظر دهید