از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار شد:
نشست هم اندیشی با موضوع نقش اساتید در انتخابات
نشست هم اندیشی با موضوع "نقش اساتید در انتخابات" با حضور با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از معاونین، اساتید و اعضای هیأتعلمی، در سالن اجلاس ریاست دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نشست هم اندیشی با موضوع "نقش اساتید در انتخابات" با حضور با حضور دکتر محمد جلایی- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان، دکتر محمدتقی آشوبی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، حجتالاسلاموالمسلمین علی اسماعیلی- مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جمعی از معاونین، اساتید و اعضای هیأتعلمی، صبح امروز چهارشنبه 2 اسفند ماه در سالن اجلاس ریاست این دانشگاه برگزار شد. در ابتدای این نشست، حجت الاسلام و المسلمین اسماعیلی- مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به جایگاه اساتید در راهبری دانشجویان بیان کرد: پرورش و اصلاح انسانها و تربیت دانشمندان و متخصصان دو وظیفه دانشگاهها و اساتید است که هر دو کار باید در کنار یکدیگر انجام شود، برای ارتقا و تقویت دانشگاه، اساتید می توانند هم در مباحث فرهنگی و علمی، دانشجو را ارتقا دهند. وی افزود: نشستهای هم اندیشی اساتید برکات فراوانی دارد و یکی از آن برکات، برطرف کردن شبهات مطرح شده در جامعه و افزایش اطلاعات عمومی دانست.
در ادامه این نشست، دکتر محمد جلایی- معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اشاره به آیه شریفه 11 سوره مبارکه رعد، اظهار کرد: خداوند نگهبانان و حافظانی را بر ما قرار داده و در ساحتی دیگر تغییر سرنوشت ما و جامعه را درگرو تغییر خود ما انسانها قرار داده است. وی انتخابات را یک نعمت دانست و گفت: بسیاری از کشورهای منطقه از این نعمت برخوردار نیستند و چهبسا برخی از کشورها که انتخابات دارند، فرایند انتخابات در آن مردم پایه نیست. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان، عقل را صراط و علم را نور دانست و گفت: با عقل و علم میتوان راه درست را شناخت و بهسوی آن حرکت کرد. دکتر جلایی با بیان اینکه برای تعیین سرنوشت روشن و آیندهای امیدبخش باید درون خود را ساخت، گفت: انسان با هر هویت و گونه شخصیتی، در انتخابات ایران حق رأی دارد و میتواند در سرنوشت خود و جامعه، سهیم باشد. وی با بیان اینکه باید بین انتخابات، هرجومرج، دیکتاتوری و بینظمی یکراه را برگزید، گفت: انتخابات بهترین راه و شیوهای مرسوم و متداول برای ایجاد نظم و رشد همهجانبه در کشور است. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با بیان اینکه جمهوری اسلامی بدون مشارکت مردم معنا و مفهوم ندارد، گفت: باید با تمهید مقدمات و رفع مشکلات و موانع موجود، زمینه را برای حضور پرشورتر در انتخابات فراهم کرد. دکتر جلایی با بیان اینکه در حال حاضر 444 نامزد انتخابات در استان گیلان حضور دارند، افزود: گیلان 13 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که با تعداد نامزدهای فعلی میتوان گفت حدود 34 نامزد برای هر کرسی در استان وجود دارد. معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان با اذعان به اینکه 51 نامزد نمایندگی برای یک کرسی مجلس کل کشور در حال رقابت هستند، گفت: نزدیک به 10 درصد نامزدهای انتخابات در گیلان از بانوان هستند. به گفته دکتر جلایی، 40 هزار و 500 نفر در استان گیلان از عوامل اجرایی، نظارتی و بازرسی و محافظین صندوقهای انتخابات هستند.